Kahdeskymmenes kolmas elokuuta starttasi uusi "Samosel Season League", jonka pääjärjestäjä on suomalainen StarCraft II -vaikuttaja samosel. Mukana on myöskin avustamassa nippu suomalaisia StarCraft II -selostajia. Liigapelit pelataan tyypillisesti online -peleinä ja pelipäiviksi on valittu perjantai, lauantai ja sunnuntai. Turnaukset Samosel Season Leaguessa on jaettu eri tasoisille seuraavasti: Perjantaisin pelaavat pronssi- hopea ja kultaliigalaiset Lauantaisin pelaavat platina- ja timanttiliigalaiset Sunnuntaisin taasen masterliigalaiset Pelit pelataan finaalin ollessa bo5 ja muut kierrokset bo3 -moodilla. Kausi kestää suunnilleen 11 viikkoa (StarCraft II kauden verran), jonka päätteeksi kolme parasta pisteiden valossa keräävät palkintopotin.
Pisteet jaetaan 4 parhaan kesken/turnaus.
1=4P
2=3P
3=2P
4=1P

Muutama tavoite

Ensimmäinen tavoitteemme on saada suomalaisia SC2 pelaajia sekä yhteisöä vähän edes kokoontumaan pitämään hauskaa ja kisaaman keskenään.

Toinen Tavoite. Toinen tavoitteemme on antaa kaiken tasoisille uusille sekä veteraaneille mahdollisuus voittaa isompaa palkintoa.

Kolmas Tavoite. Olisi järjestää kauden viimeinen vkl Lanit. Jossa voisi palkinnot jakaa on Live.

Vapaa ehtoisia castereitä otetaan vastaan

Liigat

samosel Season League -turnaukset 23.8. alkaen

Perjantaisin klo 19:00 - Pronssi-, Hopea- ja Kultaliigojen turnaus

Lauantaisin klo 15:00 - Platinum- ja Diamond-liigojen turnaus

Sunnuntaisin klo 17:00 - Master- GrandMaster liigojen turnaus.

 

B-G

P-D

M-GM